Video

Du kan også uploade videoer direkte ind i et indlæg eller en side. – det gør du fuldstændig som hvis du uploader et billede. – du kan også bruge Youtube eller Vimeo

Indsæt direkte:
Bemærk at når du uploader videoer direkte i feks wordpressappen, er det vigtigt at de er optaget “rigtigt – dvs at du holder telefonen så den ligger ned, med den rette side nedad – videoen herunder er optaget med telefonen på højkant, som man normalt holder den når man bruger den – men desværre virker det så ved at ligge videoen ned når den kommer herind, og indtil nu er det ikke muligt at rotere den 🙁

Youtube
En anden mulighed er at linke til en Youtube video – der er en Kortkode indlejring, som gør at man ved at indsætte en meget kort kode, kan indsætte en youtubevideo direkte.

Når man går ind på youtube og åbner en af sine egne videoer, vil der i adresse linien være et link – dette link er  din specifikke videos “adresse”

– ved at indsætte denne adresse her, og Fjerne linket  vil den vise videoen i indlægget

Feks nedenstående link, virker ikke – http://www.youtube.com/watch?v=Uzi4HgvZ858

hvis du fjerner selve linkforbindelsen vil den virke – ( mellemrummet er indsat så man kan se selve linket – hvis det ikke var der ville det skabe videoen du kan se nedenunder )
– http ://www.youtube.com/watch?v=Uzi4HgvZ858

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar