Om Indlæg

På et Bullerbaby.dk site har du muligheden for at skrive indlæg som denne her.

Indlæg fungerer lige som en slags dagbog – derunder forstået at de ligger i rækkefølge efter hvad dato de er udgivet, og alle er dateret.
Når man skriver indlæg eller sider er der muligheder for at lave diverse formaterings muligheder, som er meget lig dem man finder i word og lignende.

Adminsystemet:

Adminsystemet er stedet hvor du skriver indlæg og sikrer at de bliver udgivet på den rette dato, i de rette format og i den rette kategori. Du får adgang til adminsystemet via menupunktet Meta.

Tryk på Indlæg i højre side, og vælg så “tilføj nyt”

Udgiv:
Inde i adminsystemet har du mulighed for at datere indlæg frem eller tilbage, så de bliver udgivet på den relevante dato. Vælger du ikke at rette dateringen vil det blive udgivet på den dato det er skrevet.

Format:
Formatet afgører udseendet af dit individuelle indlæg – du kan vælge mellem standard ( som dette), Sidebemærkning, billede, link, citat og status. De forskellige formater ser forskellige ud afhængig af hvilket tema du vælger. Det er en god ide at prøve sig lidt frem med de forskellige, for at se hvad de kan, og hvad du selv foretrækker.

Kategorier:
Når man skriver indlæg har man mulighed for at lægge dem i kategorier. Kategorierne opretter du selv, enten under det individuelle indlæg, eller i menuen indlæg i højre side af adminsystemet. Forslag til kategorier kan være “dagbog”, “hvalpe”, “sjove ting” – eller hvad du selv synes vil være relevant at skrive i dagbogsform.

Tags
Tags er kort fortalt kodeord der beskriver indlægget – ved at skrive Tags til dit indlæg vil du kunne hjælpe søgefunktionen på din side ved feks at vælge at have en TagCloud i dine widgets.

Indlæggets Thumbnail
Her vælger du det billede du vil have til at repræsentere indlægget – du kan vælge imellem alle de billeder du igennem tiden har uploaded til siden

Nederst på siden kan du vælge Featured Content Slider Options – slideren er en række billeder som man har på forsiden, man kan vælge at lægge 2 eller flere i slideren, og det gør man ved at sætte kryds i dette felt.

Husk altid at uploade eller opdatere din side eller dit indlæg når det er færdigt.

 

 

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

En kommentar til Om Indlæg

  1. Bullerbaby.dk skriver:

    Dette er din første kommentar på SITE_NAME
    Kommentarer er en offentlig mulighed for at kommunikere med dine læsere – dine besøgende kan kommentere på dine indlæg og sider – men du har den ultimative magt og vælger selv hvilke kommentarer der forbliver på dit site.

Skriv et svar