Jetpack oprettelse

Jetpack er en udvidelse skabt af WordPress teamet – som giver dig en udvidelse af mulighederne der er godt integreret i adminsystemet.

For at aktivere din Jetpack skal du bruge en WordPress account – din wordpress account er komplet seperart fra din konto her, og du behøver ikke bruge den til noget som helst andet, end til at aktivere din jetpack. – Du opretter din WordPress account her.
Når den er oprettet, får du en mail tilsendt med en aktiverings mail, som du lige skal trykke på – det er derfor vigtigt at du registrerer dig med en aktiv emailadresse.

Når din wordpress account er aktiveret, skal du så aktivere din jetpack her på siden. Det gør du ved at gå ind i adminsystemet – trykker du på Jetpack – og i den blå kasse er der en grøn knap hvor du trykker på “Tilslut til WordPress”
Du kommer til en side hvor du kan indtaste dit brugernavn og password til WordPress.com. og trykker på “Authorize Jetpack” – hvis du har tastet rigtigt hele vejen igennem, skulle din side nu været forbundet med WordPress – du behøver ikke være nervøs for denne forbindelse, det er blot en måde hvor man kan hjælpe andre wordpressbrugere på.

Dette indlæg blev udgivet i Plugins. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar