Indsæt link i artiklen

Efterhånden som man arbejder med wordpress får man behov for at gøre ting, som feks at sætte et link ind i et indlæg..

det er relativt simpelt, set fra mit synspunkt..

den nemmeste måde er at have den side du gerne vil linke til åben i en ekstra fane – og så gå ind i adminsystemet og skrive den side eller indlæg du gerne vil skrive.
Når du så er færdig med at skrive indlægget kan du gå over på fanen med den side du vil linke til, og kopiere adressen oppe i adressefeltet.
Herefter går du så ind i artiklen i skrivefeltet igen – finder stedet hvor du vil sætte linket ind i – ordet du vil sætte ind i….

Så markerer du ordet, så det bliver blåt – når du har gjort det, går du op i formatteringsværktøjerne over skrivefeltet og finder den lille kæde der er hel, og trykker på den..

Skitch-dokument til billeder

Når du har trykket på den åbner et ekstra vindue, hvor du kan sætte linket ind – du har også her mulighed for at skrive det ord der skal være linket, men hvis du har markeret et ord er dette unødvendigt.

Udklip

der er også et lille afkrydsningsfelt hvor du kan sætte kryds hvis det link skal åbne i et nyt vindue – hvis du ikke sætter markering i dette felt vil den der trykker på linket komme væk fra din side.

Hvis du skal linke til noget på din egen side, kan du helt gå uden om at finde linket – for du har nederst i feltet mulighed for at trykke på en af dine egne indlæg, som ordet så vil linke til.

hvis du kan linkadressen i hovedet behøver du heller ikke kopiere den, men det er bare den nemmeste måde…

Feks vil jeg lave et link til bullerbaby.dk
Så skriver jeg Bullerbaby – og går ind på siden http://bullerbaby.dk, og kopierer adressen i adressefeltet. – herefter markerer jeg Bullerbaby i artiklen, og trykker på kæden ( link) ovenfor og sætter adressen ind hvor der står URL – og sætter fluben i “åben link i nyt vindue/faneblad” – derefter trykker du på “tilføj Link” – og du har lavet et link til Bullerbaby – HUSK at hvis du skriver det i hånden at der SKAL stå http:// før linket.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar