Billeder

Det er virkelig nemt at ligge billeder ind i indlæg eller sider.

Fra pc
Når du er ved at skrive et indlæg eller en side, og vil have billeder på, skal du bemærke den lille knap lige oven over skrivefeltet hvor der står “Tilføj medier”

Du trykker blot på “tilføj medier”… Når du er kommet ind i “tilføj medier” har du mulighed for at trykke “upload filer” og overføre som man nu engang gør på pc. Du kan også vælge at “drag and drop” billederne, også som på pc. Og den sidste mulighed er at finde billederne vis URL – det er en mulighed du kan bruge hvis du allerede har billeder liggende online, og ønsker at spare på pladsen på din hjemmeside.

Når du har uploaded billederne, markerer du det eller de billeder du vil have i indlægget, Herefter kan du vælge størrelse på det enkelte billede – du kan enten vælge thumbnail – som typisk er 150*150 – eller 300*225 eller fuld størrelse – og trykker på “indsæt”
Hvis du vælger fuld størrelse, har du stadig mulighed for at rette på billed størrelsen – tru trykker et klik på billedet, og der kommer to små ikoner frem i øverste venstre hjørne af billedet – tryk på det lille foto, og du kommer ind hvor du kan rette ting til omkring billedet, både størrelse, tekst og hvor på siden det skal stå – og under avancerede indstillinger kan du sætte et link ind som billedet kan henvise til.

1025426_10151617447877239_1532032589_o

Enkelt billede – 300*225

Galleri
Du har mulighed for at lave gallerier med dine billeder. Det er lige så simpelt som at lægge individuelle billeder ind.
Når du har uploaded billederne trykker du på “opret galleri” – markerer de billeder du vil have i galleriet, og tryk så på “opret nyt galleri”

Husk altid at uploade eller opdatere din side eller dit indlæg når det er færdigt.

Det normale galleri hedder “thumbnail Grid” – hvor du har mulighed for at skrive individuelle tekster til dine billeder, som vil være at se både i selve oversigten/indlægget, men også når man ser det enkelte billede.

Jetpack galleri – giver dig flere gallerimuligheder.
Du trykker på “indsæt medier”, og så på “opret galleri” – markerer alle de billeder du vil indsætte i galleriet og trykker på “opret nyt galleri”.
herefter kan du skrive en tekst til hvert billede – og vælge hvor mange billeder der skal være side om side i galleriet, om de skal være tilfældigt arrangeret, ellers kan du flytte om på dem så de står i den rækkefølge du ønsker det.
Herefter kan du i højre side vælge hvilket udseende galleriet skal have – du kan vælge imellem Thumbnail grid – Tiled mosaic – Squared Tiles – circles – eller Slideshow.

Når du har valgt hvordan udseendet skal være trykker du Indsæt galleri – husk, du kan stadig rette galleriets udseende bagefter, på samme måde som når du retter i billedet , som nævnt ovenfor.

Tiled Mosaic

Squared Tiles

Circles

Slideshow

This slideshow requires JavaScript.

Skriv et svar